Welkom

Corona-update!

U kan ons secretariaat altijd per e-mail bereiken, en ook telefonisch op weekdagen tussen 9-13u. Via info@kinderencentraal.be kan u ons contacteren met praktische vragen zoals het voorschrijven van medicatie en opmaken van attesten.

Als u bij ons op gesprek komt voorzien wij uiteraard handgel, voldoende afstand en eventueel een mondmasker.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze uitzonderlijke omstandigheden. Blijf thuis in de mate van het mogelijke, hou voldoende afstand als u buiten komt.  

Contacteer ons

Hebt u een praktische vraag of wenst u een eerste afspraak?

Gebruik dan onderstaand contactformulier.

Eerste afspraak?

Gebruik dan onderstaand formulier om uw aanmelding in te dienen. U komt dan rechtstreeks op onze wachtlijst terecht. Geef ons bij uw aanmelding al zoveel mogelijk gegevens mee, naam, leeftijd, gezinssituatie, school, hulpvraag, ... U mag ons ook altijd al eerdere verslaggeving bezorgen.Wij contacteren u zo snel mogelijk voor een verkennend gesprek.

Afspraak annuleren: 

Indien u niet aanwezig kan zijn op een afspraak, vragen wij u deze ten laatste 24 uur voorafgaand aan de afspraak telefonisch te annuleren (tussen 9-13u). Als u een e-mail stuurt is een annulering pas geldig als u bevestiging hebt gekregen van ontvangst. Wij vragen u geen annuleringen te sturen per sms.

Voor afspraken die niet tijdig geannuleerd werden, wordt 30 euro aangerekend.

Wij moeten vaak mensen teleurstellen met een lange wachttijd. De dokter en therapeuten trekken minstens 1 à 1.5u voor u uit en kunnen in die tijd niemand anders helpen.

 

Kinderen Centraal

Bisschoppenhoflaan 436
2100 Deurne

03 344 00 65

info@kinderencentraal.be

Medewerkers Kinderen Centraal

Onze medewerkers zijn rechtstreeks te bereiken via onderstaande gegevens. 

anne@kinderencentraal.be of 03 344 00 65

anouk@kinderencentraal.be

dagmar@kinderencentraal.be

els@kinderencentraal.be

evelyn@kinderencentraal.be

fien@kinderencentraal.be

flore@kinderencentraal.be

kat@kinderencentraal.be

katrien@kinderencentraal.be

malika@kinderencentraal.be

nele@kinderencentraal.be

Ons contactformulier is tijdelijk buiten gebruik. Gelieve uw aanmelding rechtstreeks te sturen naar katrien@kinderencentraal.be

Graag volgende gegevens knippen en plakken in uw bericht, en daarna aanvullen. Dankuwel

Uw naam:
E-mail:
Relatie tot kind:
Naam kind
Telefoon
Adres:
Geboortedatum kind
Rijksregisternummer kind

Naam ouder 2:
Adres ouder 2 (indien verschillend ouder 1):
Naam doorverwijzer (bv. huisarts):
Naam huisarts (indien niet verwijzer):
Onderwerp:
Uw vraag/situatieschets:

Excuses voor het ongemak, er wordt aan gewerkt!

 

Ligging

Wij zijn te bereiken via de afrit Sportpaleis van de Antwerpse ring, afrit Merksem als u uit het noorden komt, of via het rondpunt van Wommelgem.

 

Er zijn twee parkeerplaatsen voor patiënten voorzien voor de ingang. Afhankelijk van het moment van de dag kan parkeren vlakbij moeilijk zijn. Vanaf 1 april 2019 werd betalend parkeren ingevoerd in onze omgeving. De eerste twee uren zijn gratis, daarna betaalt u 50 cent/uur, met een max. van 2.5 euro/dag. U moet wel steeds registreren, ook voor de eerste twee gratis uren.

 

We zijn ook te bereiken met het openbaar vervoer. De dichstbijzijnde halte van bussen 19, 413 en N62 is op de hoek Jan Welterslaan en Bisschoppenhoflaan. Vanaf daar is het 400 m te voet. Deze bussen rijden niet frequent, zoek zeker de tijdstippen op. U kan ons ook bereiken met tram 5, halte Ter Heydelaan, aan Delhaize. Van deze halte is het nog 10 min. te voet, deze tram rijdt wel frequent.